hem nyheter företaget tjänster projekt kontakt   kundcenter
Webbhotell bokad


Funnelweb design har idag startat samarbete med webbhotellet Wasadata. Vi blev intresserade av Wasadata inte bara p g a att det fanns bra med utrymme utan ocksÄ att det inkluderade en stor MySQL-databas. Inte nog med det, man kan Àven fÄ tillgÄng till en SQL-databas m man sÄ önskar.

Om Wasadata:
Wasadata System AB har sedan starten 1988 levererat kommunikationslösningar till företag. 1995 startade vÄrt webbhotell, och 1998 började vi ocksÄ leverera bredbandsuppkopplingar till företag och privata konsumenter. VÄr mÄlsÀttning sedan start, Àr att vi ska tillhandahÄlla de bÀsta och mest kostnadseffektiva lösningarna. DÀr det inte finns en fÀrdig lösning, eller om den helt enkelt inte hÄllit mÄttet, sÄ tar vi fram den. Vi Àr mycket lyhörda fÄr vÄra kunders önskemÄl och har lÀtt att anpassa oss i en stÀndigt förÀnderlig IT-bransch.
FIDDLEBACK.SE
Fiddleback Àr ett svenskt mÀrke som stÄr för kvalitet, design och funktion. VÄrt mÀl Àr att tillhandahÄlla en produkt som Àr bÄde snygg och hÄllbar.
läs mer »
 
Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Nike Air Max 90 Chaussures,Nike Air Max 95 chaussures de tennis,Adidas Yeezy 350 Boost V2 Shoes,Adidas Yeezy 750 Boost Shoes,Adidas Zestra Shoes
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index