hem nyheter företaget tjänster projekt kontakt   kundcenter
Samarbete med TS Assistans


FunnelWeb startar samarbete med TS Assistans.

FunnelWeb kommer att vara med och hjälpa till med utvecklingen av deras nya webbsida. Den kommer i startskedet att innehålla endast en webbsida med ett administratörsgränssnitt, för att seden utökas till Ett slags intranät där personalen kan logga in och få del av företagets information.TS Personlig Assistans är en verksamhet inom TS Lokalvård AB. Vi startade 1 september 2005. Att utveckla en verksamhet för personlig assistans med TS Lokalvård som huvudman har känts som ett naturligt steg för oss.
TS arbetar efter övertygelsen om att personalen och kunden tillsammans ska arbeta fram idéer om hur en tjänst bäst kan utvecklas för att möta kundens specifika behov.
FIDDLEBACK.SE
Fiddleback är ett svenskt märke som står för kvalitet, design och funktion. Vårt mäl är att tillhandahålla en produkt som är både snygg och hållbar.
läs mer »
 
Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Nike Air Max 90 Chaussures,Nike Air Max 95 chaussures de tennis,Adidas Yeezy 350 Boost V2 Shoes,Adidas Yeezy 750 Boost Shoes,Adidas Zestra Shoes
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index