hem nyheter företaget tjänster projekt kontakt   kundcenter
Projektinformation
kodFetma

Utbildningen bär namnet Kod Fetma och anger att det är fråga om en mycket kompetent utbildning. Den vänder sig i första hand till läkare och sjuksköterskor inom primärvården i Sverige. Utbildningen genomförs i två block och block I släpps i december i år.

Vårat uppdrag har varit att ta fram webbsiten i samarbete med en projektgrupp bestående av representanter från AB Roche samt Sjogren Produktion..

Sidan är programerad helt i ASP och Microsoft Access databaser. Sidan administreras enkelt via en administratörssida. Där kan man editera, lägga till eller ta bort text och bilder på de olika sidorna.

» www.kodFetma.se

 
21SEPTEMBER
Den 21 september i år skall Sveriges största fredsarrangemang genomföras i Stadsparken i Örebro har vi bestämt
läs mer »
 
Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Nike Air Max 90 Chaussures,Nike Air Max 95 chaussures de tennis,Adidas Yeezy 350 Boost V2 Shoes,Adidas Yeezy 750 Boost Shoes,Adidas Zestra Shoes
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index